Kedves Olvasó, igen, jó helyen jársz, ez az egykori "Indiában járunk" blog, mely mostanra átvedlett a fenti megnevezésre és több élménybeszámolónak is helyet fog adni.

2009. november 18., szerda

Delhi, utolso nap

Most alig tudok irni, mert csupa henna a jobbkezem. Raadasul ingyen csinaltak ezek az aranyos indianok! Az ugy volt, hogy utolso penzunkon elmentunk, hogy E hennaztassa a mancsat. En meg oda lettem invitalva, mint mama. Ucsorogtunk egy falmelyedesben, E nezegette a mintakat, kerdezte, mi mennyibe kerul. Persze mondtak szep nagyokat. Mi meg mondtuk, hogy holnap utazunk, 94 petakunk van osszesen, azert csinaljanak valamit E-nek. En meg tovabbra is ucsorogtem es neztem, ahogy egy indiai nonek a teljes kezet befestik. Nagyon szep volt. Ugy kepzeljetek el, hogy mindez kb. masfel negyzetmeteren tortent kis samlikon (8 ember, mert meg volt egy japan is kezeles alatt).. Akkor odault meg egy srac, szerintem a fonok es kozolte, hogy o nekem is csinal. Hiaba mondtam, hogy no money, festett nekem is szepet a kezemre, azt mondta, nem szamit. Most meg itt orulok es tenyleg az utolso ruppoinkbol internetezunk.
Ma egyebkent jol elszurtuk a napot vasarlassal. Eredetileg meg akartuk nezni a Jama Masjid nagymecsetet, de arra mar nem jutott ido, amit sajnaltam, de hat shoppingolni is kellett valamikor.

Ejszaka 2:00-re kertunk taxit a repterre (160-ert intezi a guest house, amit nem ertek, mitol olcsobb a prepaid-nel, ami 250 volt), 3-ra kell kint lenni, 5-kor indulunk.
Hat ennyi volt...

5 megjegyzés:

  1. Nem lehet, hogy a 160 ruppót az ügyintézésért kérte?Na, nem idegesítelek, csak vigyázzatok magatokra az úton.Már nagyon várunk benneteket. Lehet, hogy ezt már nem tudjátok elolvasni, azért én leírom, hogy ami most elmaradt, azt majd legközelebb megnézitek. Szia, és pusz: Z.M.

    VálaszTörlés
  2. Majd nezem megint a repuloket.

    VálaszTörlés
  3. Mondtam en hogy Ti vagytok a legszebbek! : ))))
    Boeschke

    VálaszTörlés
  4. ZM,
    Nem, tenyleg 160 ruppo volt, raadasul nem valami regi batar (amit imadtunk), hanem egy szuper uj taxi.

    Mindenkinek koszi a figyelmet!
    Itthon vagyunk. Majdnem lemaradtunk a geprol Delhiben, mert meg mindig nem tanultuk meg, hogy ne adjunk csak egyvalaki szavara, hanem erdeklodjunk mastol is.

    VálaszTörlés